divendres, 21 de juny del 2013

Final del Curs Llenguatics...

Bon dia a tothom!!!

Encara que sembla mentida, ha arribat l'esperat final de curs per a tothom, i a més a més, com us vaig dir a principi de curs, més d'algun company li hagués agradat continuar uns dies més treballant a l'aula amb el nostre benvolgut bloc.

En fi, ho hem parlat moltes vegades i es que els dies ens passen volant i el temps és...? OR!!!
Així que la nostra experiència amb Llenguatics ha finalitzat aquest curs 2012-2013. Al llarg del curs hem treballat amb un munt de treballs i experiències 2.0, des d'elaborar i els nostres propis contes, entrevistar a mestres, familiars, companys... fer crear el nostre propi diccionari, els nostres famosos dictats (que moltes escoles el fan a les seves aules), els enigmes de la setmana... i un munt de coses més que tots haveu fet!!! 

Així que ja sabeu, tota aquesta informació es queda aquí, al nostre bloc de Llenguatics per sempre, i l'any que ve, encara que sabeu que jo no hi seré amb vosaltres a l'escola, sempre que vulgueu recordar les nostres classes podeu accedir al bloc i consultar activitats, escoltar llegendes i llibres recomanats, cercar alguna paraula del diccionari o simplement veure algun vídeo dels que hem editat al llarg del curs.

Espero que passeu un bon estiu, aprofiteu el temps, gaudiu-lo i també descanseu molt i, per descomptat, agafeu moltes forces per a començar el pròxim curs amb moltes ganes el 6è!!!!

Una abraçada molt gran del vostre mestre!



Héctor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada